Verlichting

Light Twist is uw leverancier als het gaat om het vervaardigen van concepten met LED verlichting. Wij leveren concepten op maat voor in de retail, utiliteit en horeca. Daarnaast zijn wij specialist in alle dimtechnieken waarbij u met LED verlichting in contact komt.

 • Custom LED Specials

  Custom LED Specials

  Light Twist is officieel dealer van het Colorgetix, SGM en PixelTwist LED Video assortiment. Door middel van speciale pixelmapping software kunnen wij video over LED RGB verlichting sturen. Dit zou voor entertainment en reclame doeleinden gebruikt kunnen worden. Daarnaast leveren wij vanuit het Colorgetix LED pakket alle soorten flexibele LED strips, op maat gemaakt in een aluminium profiel naar keuze of los per strekkende meter.

  Meer informatie »

 • Retail

  Retail

  Als onderdeel van het totale pakket aan instrumenten waarmee een winkelformule wordt opgebouwd, vormt de verlichting een van de belangrijkste. De juiste verlichting versterkt het imago van de winkel en creëert een prettige omgeving, waardoor klanten verleid worden langer in de winkel te blijven. Het moedigt klanten aan geïnteresseerd te raken in de aangeboden producten en zal daardoor de verkopen stimuleren.

  Meer informatie »

 • Design

  Design

  Bij Light Twist vindt u moderne verlichting van kwaliteit. Ook wel Design verlichting genoemd. Kwaliteit die wij kunnen garanderen door onze intensieve samenwerkingsverbanden met uitsluitend topmerken in de wereld van verlichting en design lampen. Onze ervaring biedt ons de mogelijkheid om uw wensen en ideeën te vertalen in aansprekende interieur concepten.

  Meer informatie »

 • Horeca

  Horeca

  Bezoekers van uw horeca gelegenheid verwachten sfeer, uitstraling en warmte wanneer zij uw zaak binnen stappen. Door combinaties te maken met basis-, accent- en sfeerverlichting kunt u aan deze verwachtingen voldoen. Door de komst van energiezuinige LED verlichting kunt u niet alleen uw sfeer bepalen en/of aanpassen, maar u bespaart ook nog eens flink op uw energiekosten. Bent u op zoek naar inspiratie of wilt u weten hoe andere bedrijven sfeervolle en energie-efficiente verlichting toepassen? Bekijk dan onze projecten.

  Meer informatie »

 • Utiliteit

  Utiliteit

  Als beheerder, facilitair manager of eigenaar van een utilitair gebouw wilt u graag kosten besparen op verlichting. Om dit verantwoord te doen moet de gebruiker geen hinder/discomfort ondervinden van de besparingsactie. Daarnaast staat energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds hoger op de agenda. Door recente ontwikkelingen hebben energie‐efficiënte lampen sterk de aandacht gekregen. Met energiezuinige verlichting kunt u soms wel meer dan 50% besparen.

  Meer informatie »

 • Exterieur

  Exterieur

  Niet meer ‘s avonds in een zwart gat kijken, maar genieten van een sprookjesachtige sfeer in uw tuin. Wij bieden u buitenverlichting aan die vakkundig en van duurzame kwaliteit gemaakt wordt. Onze collectie bestaat uit grondspots, up- & downlighters en RVS design armaturen allen voorzien van warmwitte of RGB LED modules en/of conventionele lampen. Wij leveren o.a. aan hoveniers, installateurs en architecten.

  Meer informatie »

 • LED

  LED

  LED verlichting is een breed en vaak onbekend begrip. Met de komst van LED-technologie verbruiken lampen veel minder energie om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Dit kan verwarrend zijn omdat nu een 12W lamp een 60W gloeilamp kan vervangen. Light Twist is op hoogte van de laatste ontwikkelingen en maakt graag een optimaal lichtadvies.

  Meer informatie »

Threesome