Menu
Light Twist

Exterieur

Wanneer we aan verlichting denken, denken we vaak aan inpandige situaties. Wat LightTwist betreft een gemiste kans, want verlichting kan natuurlijk ook buiten. Hoe heerlijk is het als u ook ’s avonds van uw prachtig aangelegde tuin kunt genieten, doordat de buitenverlichting deze optimaal ondersteunt? Ook hierin is LightTwist zeer bedreven. Wij bieden vakkundig aangelegde buitenverlichting van duurzame kwaliteit.

Denk aan grondspots, up – & down lighters, RVS-design armaturen en alles uiteraard voorzien van warm witte of RGB LED-modules, eventueel ondersteund door conventionele buitenverlichting. Zo creëren we een sprookjesachtige sfeer waarvan u ook in de donkere wintermaanden lekker kunt genieten. LightTwist werkt regelmatig samen met andere lichtprofessionals en levert buitenverlichting ook aan onder anderen hoveniers, installateurs en architecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van buitenverlichting? LightTwist vertelt u graag meer onder het genot van een kopje koffie.

U wilt meer weten?

Neem direct contact op met Light Twist om de mogelijkheden voor uw project te bekijken. Of vraag direct een offerte aan!