Menu
Light Twist

Ontwerp

LightTwist zou LightTwist niet zijn als onze lichtontwerpen geen ‘twist’ hadden. Ze zijn anders dan anders. Waarom? Omdat wij bij het ontwerpen van een lichtplan altijd kritisch kijken naar welke uitstraling een ruimte of omgeving moet hebben. Een club vraagt andere verlichting en toepassingen dan bijvoorbeeld een hotel. Hoe eerder we bij een project betrokken zijn, hoe beter we in staat zijn om eventuele technische aanpassingen zo optimaal mogelijk te verwerken. We zien het bijna als een sport om deze uitdagingen zo praktisch mogelijk om te buigen naar creatieve lichtoplossingen.

LightTwist kan deze creativiteit en kwaliteit met name garanderen, omdat wij niet merkafhankelijk zijn. Wij zijn leverancier van vrijwel alle topmerken. Bij het eerste vrijblijvende gesprek werpen wij ons meer op als een onafhankelijk adviseur, dan als een verkoper van lichtontwerpen. U loopt natuurlijk alsnog het risico om door ons overtuigd te worden.

Nieuwsgierig? Trek de stoute schoenen aan en maak een afspraak!

U wilt meer weten?

Neem direct contact op met Light Twist om de mogelijkheden voor uw project te bekijken. Of vraag direct een offerte aan!